ΓΙΑΤΙ;

Επειδή τα ‘σκληρά’ υλικά είναι μετρήσιμα, μπορούν εύκολα να αποτυπωθούν σε ένα φύλλο χαρτί. Μοιάζουν με κάτι συμπαγές, που σου δίνει έναν εύκολο τρόπο να αξιολογήσεις την απόδοση, τα KPI’s, την πρόοδο, να ζητήσεις ένα bonus (ναι υπάρχουν ακόμη) ή/και να κρυφτείς από πίσω τους. Τα ‘μαλακά’ υλικά όμως είναι η βάση. Είναι ο πραγματικός λόγος που κάνεις τη δουλειά που κάνεις και που έχεις τα αποτελέσματα που έχεις. Κατά παράδοξο τρόπο όμως, τις περισσότερες φορές, το σκληρό είναι εύκολο και το μαλακό δύσκολο.

Και τελικά ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι, αναμιγνύοντας αυτά τα δυο υλικά, οι Άνθρωποι, οι Ομάδες και οι Οργανισμοί βελτιώνουν σημαντικά τα αποτελέσματά τους όχι μόνο σε ‘άυλους’ τομείς όπως η επικοινωνία, η συνεργασία και η δέσμευση αλλά και σε πολύ ‘χειροπιαστούς’ όπως η ανάπτυξη, τα έσοδα και η κερδοφορία.

climping-kid.jpg

Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επικοινωνία

 Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

 2155154043

 6947009292

  Contac us