Βασιλική Κατριβάνου

Βασιλική Κατριβάνου

Conflict Resolution Expert, Process Work Consultant

Η Βασιλική Κατριβάνου είναι ψυχοθεραπεύτρια, και πιστοποιημένη σύμβουλος Process Work με εξειδίκευση στην επίλυση συγκρούσεων και στη συμβουλευτική οργανισμών. Εργάζεται διεθνώς (Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Μεξικό και ΗΠΑ, στις οποίες έζησε και δούλεψε 11 χρόνια) ως ψυχοθεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επικοινωνία και την επίλυση συγκρούσεων, για περισσότερα από 15 έτη. Είναι επιστημονικός σύμβουλος στην UNICEF για ζητήματα εκπαίδευσης προσφυγοπαίδων.

Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σπουδές (ΒΑ) στο Portland State University, Process Work Psychology (ΜΑ) στο Process Work Institute και Επίλυση Συγκρούσεων (ΜΑ) στο Portland State University. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην συστημική προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). Το έργο της και η ματιά της, σε θέματα διαμεσολάβησης και επίλυσης συγκρούσεων αποτυπώνονται στο ντοκιμαντέρ που έχει σκηνοθετήσει, μαζί με την Buska Azouz, Women of Cyprus (2009), το οποίο παρουσιάζει το κοινό βίωμα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων γυναικών, με τις αντιθέσεις του και τις συγκλίσεις τους.

Έχει διατελέσει βουλευτής Β Αθήνας (2012-2106) και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2014-2016), όπου η δράση της είχε επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία των ευάλωτων ομάδων.

Στο σύνολο της πορείας αυτής έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, συγκρούσεις και αντιξοότητες σε ατομικό, διαπροσωπικό και ομαδικό επίπεδο, δίνοντας της την ευκαιρία να εμβαθύνει σε θέματα ενδυνάμωσης, συνεργασίας και ηγείσθαι.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us