Γιώργος Γούλας

Γιώργος Γούλας

Business & Career Coach

Ο Γιώργος Γούλας είναι Business & Career Coach.

Ως Business Coach, συνεργάζεται με επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας έργα επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού, συμβουλευτικής για ζητήματα εργασιών HR και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες coaching συμβάλλοντας τόσο στην επίτευξη των εταιρικών στόχων όσο και στη βελτίωση του οργανωσιακού κλίματος.

Ως Career Coach, ενδυναμώνει και καθοδηγεί μέσα από ατομικές συνεδρίες νέους άλλα και έμπειρους επαγγελματίες στην επίτευξη των στόχων καριέρας τους. Δημιουργεί μοναδικά βιογραφικά με βάση τα προφίλ και τις επαγγελματικές επιδιώξεις των πελατών, τους προετοιμάζει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεντεύξεων εργασίας και τους υποστηρίζει στην εφαρμογή στρατηγικών αναζήτησης εργασίας ή αλλαγής καριέρας.

Ως στέλεχος HR στον τραπεζικό κλάδο συμμετείχε ενεργά σε μεγάλα έργα που εστίαζαν τόσο στην ανάπτυξη των εργασιών όσο και στην αναδιάρθρωση ενός οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιήθηκε σε έργα αναζήτησης και επιλογής προσωπικού, διαχείρισης ταλέντου, αξιολόγησης, συμβουλευτικής, αμοιβών & παροχών, εκπαίδευσης, σχεδιασμού προγραμμάτων εθελούσιας εξόδου κ.α.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ εξειδικεύτηκε στο Coaching και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Είναι εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού και έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και φωνητικής. Δίνει διαλέξεις, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδεύσεις & συγγράφει άρθρα σχετικά με ζητήματα ηγεσίας, ανθρώπινου δυναμικού και προσωπικής ανάπτυξης.

Είναι σε θέση να προσφερει εξατομικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, χτίζοντας πάντα σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us