Νάντια Σαμαρά

Νάντια Σαμαρά

Marketing Expert & Brand Coach

Η Νάντια Σαμαρά είναι Marketing Expert & Brand Coach.
 
Έχει σπουδάσει Ιστορία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Τουρκία) με εξιδείκευση σε ζητήματα ταύτοτητας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Κοινωνιολογία από το Εθνικό Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο, του προγράμματος “Business Coaching” του ΕΚΠΑ και του “Digital Marketing” αντίστοιχα. Εχει μετεκπαιδεύσεις στην Πολιτιστική Διπλωματία και έχει κάνει ακαδημαϊκή έρευνα γύρω από ζητήματα πολιτικής επιστήμης και κοινωνιολογίας του φύλου. 
Έχει εργαστεί επι σειρά ετών σε ιδρύματα, πολιτικούς οργανισμούς, σε μεγάλους οργανισμούς Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, σε πολιτικές καμπάνιες αλλά και στον χώρο του τουρισμού ως υπεύθυνη για θέματα στρατηγικής, επικοινωνίας και marketing.
Ως Brand Coach στοχεύει στη δημιουργία και εφαρμογή μιας ενιαίας ταυτότητας που θα την μοιράζεται ολόκληρη η ομάδα που φέρει το κάθε brand είτε αυτό είναι προιόν είτε άνθρωπος. Μέσα από αυτή τη διαδικασία η ομάδα ενδυναμώνει και μαθαίνει να αξιοποιεί όλους τους ανθρώπινους πόρους της με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us