Self-Management στο ΑΚΜΑ

Self-Management στο ΑΚΜΑ

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Η συνεργασία μας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών φέτος είχε πολλές διαφορετικές δράσεις. Μια από αυτές ήταν η συμμετοχή μας σε μάθημα τελειόφοιτων του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας, με στόχο την υλοποίηση εργασίας που θα τους έφερνε σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων και το Management Consulting. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής καλέσαμε τους φοιτητές που δούλεψαν μαζί μας για ένα workshop προσωπικής ανάπτυξης, το οποίο φιλοξένησε το ΑΚΜΑ.

 Στο workshop αυτό οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να χτίσουν σταδιακά το personal brand τους, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να γεμίσουμε με τις ιδέες και τη φρεσκάδα που μόνο εκείνοι μπορούν να μας γεμίσουν!

Ευχόμαστε το workshop αυτό να αποτελέσει μια αρχή για τον καθένα, στο κομβικό σημείο της επιλογής καριέρας που βρίσκονται σήμερα.

Ευχαριστούμε το ΑΚΜΑ για τη φιλοξενία και το ΟΠΑ για την ευκαιρία αυτής της συνεργασίας.

Pin It

Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επικοινωνία

 Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

 2155154043

 6947009292

  Contac us